مخزن نگهداری شکلات
اندازهگیری سطح در مخزن نگهداری و ذخیره شکلات با حضور همزن | Chocolate Storage Tank With Agitator
چالش
پس از فرآیند “کُنچینگ”، شکلات مایع برای پردازش بیشتر در مخازن بزرگ ذخیره و نگهداری می شود. یک همزن بزرگ شکلات را به هم می زند تا یک قوام و دمای یکنواخت در مخزن حفظ شود. در حوزه تولید شیرینی، مهندسان اغلب در مواجهه با مخازن ذخیره سازی شکلات مجهز به همزن، با چالشی متمایز مواجه میشوند. وظیفه آن ها شامل تشخیص و حفظ بهینه سطح در مخازن و همچنین هوپر فیلر های پایین دست، برای کنترل دقیق فرآیندهای تولید است. با این حال، چالش در مدیریت موثر ویژگی های منحصر به فرد شکلات مایع است. این سیال چسبناک میتواند به ویژه در معرض مسائلی مانند رسوبات، ساییدگی و چسبندگی باشد که میتواند دقت و قابلیت اطمینان اندازهگیری را خراب کند.

اطلاعات فرآیند
محل اندازهگیری
مخزن
محدوده فشار فرآیند
۰ تا ۵+ بار
سیال
شکلات مایع
محدوده دمای فرآیند
۲۰+ تا ۱۰۰+ درجه سانتی گراد
چالش های فرآيند
رسوبات، سایش و چسبندگی

راهحل مناسب
در محیط چالش برانگیز مخازن ذخیره سازی شکلات با همزن، که در آن حفظ اندازه گیری دقیق سطح در حضور ویژگی های منحصر به فرد شکلات مایع بسیار مهم است، مهندسان به یک راه حل قابل اعتماد و دقیق نیاز دارند. برای غلبه بر چالش های ناشی از عواملی مانند چسبندگی و ضمن اطمینان از انطباق با مقررات FDA و EC 1935/2004، محصولی که برای این کاربرد توصیه میکنیم، یک “ترانسمیتر فشار دیافراگمی” است.
ترانسمیتر فشار دیافراگمی مورد استفاده باید دارای توانایی مقاومت در برابر دمای فرآیند از ۲۰+ تا ۱۰۰+ درجه سانتی گراد، محدوده فشار فرآیند از ۰ تا ۵+ بار و دارای تاییدیه های غذایی FDA و EC 1935/2004 باشد تا نیازهای تولید شکلات را بهطورکامل برطرف کند. همچنین، سازگاری متریال دیافراگم ترانسمیتر با شکلات مایع باید چک شود. با استفاده از ترانسمیتر فشار دیافراگمی، تیم مهندسی خود را به یک راه حل قابل اعتماد و دقیق مجهز می کنید که برای این کاربرد تخصصی به طور هدفمند ساخته شده است و تضمین می کند که تولید شکلات شما بالاترین استانداردهای کیفیت و سازگاری را حفظ میکند.
محصولات پیشنهادی

سنسور های فشار دیافراگمی سری PT216AS/AH/AM برای اندازهگیری فشار سیالات ویسکوز، چسبناک، رسوب شونده، دارای ذرات معلق، آلوده یا چسبنده طراحی شدهاند و دقت و قابلیت اطمینان بالایی دارند. این ترانسمیترها که از فناوری دیفیوز سیلیکون و دیافراگم فولاد ضد زنگ 316L ساخته شدهاند، از نوع طراحی فلاش دیافراگم (بدون حفره) استفاده میکنند و خوانش دقیق را در محدوده وسیعی تضمین مینمایند. سنسور فشار دیافراگمی سری PT216AS/AH/AM میتواند به ۹ کولینگ فن مجهز شود تا فشار سیالات دما بالا (تا ۲۵۰ درجه) را تحمل نماید.
- قابلیت تجهیز شدن به ۹ کولینگ فن – تحمل دمای سیال تا ۲۵۰ درجه
- نصب بهصورت فلاش دیافراگم
- گزینه های مختلف قابل سفارش برای اتصال مکانیکی
- متریال وتدپارت از فولاد ضد زنگ 316L
- مدل ضد انفجار (Ex) با درجه حفاظت Intrinsically Safe
- محدوده اندازهگیری فشار: ۰ – ۱- تا ۴۰۰ – ۰ بار
- خروجی: ۲۰-۴ میلی آمپر، ۵-۰ ولت، ۱۰-۰ ولت
- دقت (FS%): ±۰.۲۵, ±۰.۵
- اتصال مکانیکی: G1″, G3/4″, G1/2″, M20x1.5, Clamp, Varivent®, Dairy Pipe, Flange, DRD
- جنس اتصال مکانیکی: SS316L, SS304

ترانسمیتر فشار ویکا مدل SA-11 برای نیازهای صنایع غذایی و آشامیدنی، دارویی و بیوتکنولوژی طراحی شدهاست. این تجهیز به ویژه برای شرایط خاص فرآیندهای تمیز کردن مانند CIP/SIP، پایداری شیمیایی در برابر مایعات تمیزکننده و دماهای بالا را دارا میباشد. فلاش دیافراگم مستقیما به اتصال فرآیند، جوش داده شدهاست. این کار یک اتصال بدون شکاف بین اتصال مکانیکی و حسگر اندازهگیری فشار را تضمین میکند، پس سیلینگ (آببندی) اضافی مورد نیاز نیست.
اتصالات فرآیندی آسپتیک مانند کلمپ، رزوهای، ®VARINLINE و ®NEUMO نیز قابل سفارشی سازی هستند. همچنین مدل SA-11 مطابق با استاندارد بهداشتی 3-A و دارای گواهی EHEDG ساخته شده است.
- متریال وتد پارت سازگار با شیر خام
- اتصالات مکانیکی هایجنیک و آسپتیک
- درجه حفاظت IP67, IP68, IP69K
- قابلیت سفارشی سازی اتصال الکتریکی به Field case
- متریال وتدپارت از فولاد ضد زنگ
- دارای مایع پرکننده سازگار با صنایع غذایی و بهداشتی
- محدوده اندازهگیری فشار: از ۲۵۰ – ۰ میلیبار تا ۲۵ – ۰ بار
- خروجی: ۲۰ – ۴ میلی آمپر، ۲۰ – ۰ میلی آمپر، ۱۰ – ۰ ولت، ۵ – ۰ ولت
- دقت (FS%): ±۰.۵
- اتصال مکانیکی: Tri-Clamp, Clamp, Grooved union nut, VARIVENT®, Flange, NEUMO
- جنس اتصال مکانیکی: فولاد ضد زنگ ۱.۴۴۳۵ (316L)

ترانسمیتر فشار مدل S-11 با دیافراگم فلاش بهطور خاص برای اندازهگیری سیالهای چسبناک، خمیری، چسبنده، متبلور، پر از ذرات معلق و آلوده طراحی شدهاست که پورت فشار اتصالات مکانیکی معمولی را مسدود میکند. از طریق طراحی بهینه آن، اتصال فرآیند فلاش، قابلیت تمیز شدن را با دیافراگم در تماس با سیال در فرآیند فراهم میکند. بنابراین، اندازهگیری فشار با تعمیر و نگهداری کم و بدون مشکل در کاربردهای حیاتی با سیالهایی که بهطور مکرر تغییر میکنند نیز تضمین میشود. دقت بالا، طراحی مستحکم، کیفیت کار بالا و انعطافپذیری بالا از ویژگیهای کلیدی مدل S-11 برند ویکا است.
- اتصالات فرآیند جوشی – آببندی قابل اعتماد
- زمان پاسخگویی پایین
- متریال وتدپارت از فولاد ضد زنگ
- دارای مایع پرکننده سازگار با صنایع غذایی و بهداشتی – دارای تاییدیه FDA
- قابلیت سفارشی سازی انواع سیل های آببندی
- محدوده اندازهگیری فشار: از ۰ – ۶۰۰- میلیبار تا ۲۴ – ۱- بار، ۱۰۰ – ۰ میلیبار تا ۶۰۰ – ۰ بار
- خروجی: ۲۰ – ۴ میلی آمپر، ۲۰ – ۰ میلی آمپر، ۵ – ۰ ولت، ۱۰ – ۰ ولت
- اتصال مکانیکی: G 1 ,G 1/2
- جنس اتصال مکانیکی: فولاد ضد زنگ (316L)، فولاد ضد زنگ ۱.۴۵۷۱ (316Ti)