مخزن ذخیره سازی شیر و فرآورده های شیر

اندازه‌گیری سطح در مخزن شیر و فرآورده های آن | Storage Tank for Milk and Milk Products

چالش

شیر و محصولات مبتنی بر شیر مانند خامه، شیر استاندارد و پاستوریزه باید بسته به نیاز تولید، در مقادیر مناسب نگهداری شوند. از آنجایی که شیر کامل حتی در دماهای پایین به شیر و خامه جدا می‌شود، باید در طول ذخیره سازی، به گردش در آید پس باید همزده شود در حالی که کیفیت شیر نباید با هم زدن، تحت تاثیر قرار گیرد. در زمینه اندازه‌گیری سطح در مخازن ذخیره‌سازی شیر و فرآورده‌های شیر، مهندسان با چالش مهمی در رابطه با حفظ یکپارچگی و کارایی فرآیند در حضور سیال سرد، سیکل‌های تمیز کاری مکرر و نوسانات دمایی مواجه هستند. وجود همزمان این عوامل نیازمند راه حلی است که بتواند با شرایط مختلف فرآیند سازگار و در عین حال اطمینان حاصل شود که کیفیت محصول به خطر نیفتاده است. مهندسان باید راهی برای رسیدگی موثر به این شرایط محیطی بیابند، زیرا می‌توانند منجر به اختلالات بالقوه در عملیات شوند و بر کیفیت شیر ذخیره شده و محصولات مبتنی بر شیر تأثیر منفی بگذارند. برای اطمینان از اینکه تا زمانی که همزن به طور کامل با در شیر غوطه ور نشده است فرآیند همزدن شروع نمی‌شود، یک اندازه گیری قابل اعتماد لازم است.

اندازه گیری سطح مخازن ذخیره سازی شیر و فرآورده های آن
فرآیند نگهداری شیر و فرآورده های آن در مخازن

اطلاعات فرآیند

محل اندازه‌گیری

مخزن

محدوده فشار فرآیند

۱+ تا ۲+ بار

سیال

شیر و فرآورده های لبنی

محدوده دمای فرآیند

۰ تا ۸۰+ درجه سانتی گراد

چالش های فرآيند

مایع سرد، سیکل های تمیزکاری مداوم، شوک های دمایی

ارتفاع سنجی مخازن شیر توسط ترانسمیتر فشار دیافراگمی

راه‌حل مناسب

در فرآیند چالش برانگیز سطح سنجی در مخازن ذخیره سازی شیر و فرآورده های شیر، که در آن سیال سرد، سیکل های تمیزکاری و نوسانات دما یک نگرانی هستند، راه حل ایده آل برای اطمینان از حفظ کیفیت محصول، استفاده از یک “سنسور فشار دیافراگمی”، به عنوان یک محصول بسیار مناسب برای این کاربرد، توصیه می‌شود. یک سنسور فشار دیافراگمی با محدوده اندازه گیری فشار بین ۱ الی ۲ بار (bar) و توانایی اندازه‌گیری دقیق در محدوده دمایی ۰ تا ۸۰+ درجه سانتی گراد، می‌تواند از دماهای مختلفی که در ذخیره سازی شیر با آن مواجه می‌شود، تاثیر نپذیرد.

روش مطمئن
مقرون به صرفه
نصب و پیکربندی آسان

علاوه بر این، طراحی هایجنیک تایید شده و متریال مطابق با مقررات FDA و EC 1935/2004 تضمین می‌کند که الزامات تمیزی سختگیرانه صنعت لبنیات را برآورده می‌کند. یک سنسور فشار دیافراگمی با مایع پرکننده مطابق با مقررات FDA، غیرسمی و سازگار با سیال شیر اطمینان می دهد که در صورت بروز خطا و پارگی دیافراگم ترانسمیتر، مایع پرکننده سنسور فشار به شیر و فرآورده های آن در مخزن آسیبی نمی‌رساند و کیفیت محصولات حفظ می‌شود.

متریال های سازگار با شیر

هنگامی که نوبت به انتخاب بهترین آلیاژهای متریال قطعات خیس شده ترانسمیتر فشار (قسمت هایی که با سیال در تماس هستند) در ذخیره‌سازی شیر و فرآورده های آن برسد، بهترین آلیاژ ها:
  • Stainless Steel 316L
  • Stainless Steel 316
  • Stainless Steel 304

هستند. بهترین فناوری حسگر فشار (شامل مایع پرکننده) برای ترانسمیتر های فشار نیز به شرح زیر می‌باشند:

  • Fluid Free / Without Fluid
  • FDA-approved Oil

به ما اعتماد دارید ...

چالش مشتری

یک کارخانه معروف تولید محصولات لبنی با تیم مهندسین ما تماس گرفتند و به دنبال راه‌حلی ایمن و مطمئن، برای اندازه‌گیری سطح مخازن شیر و فرآورده های آن بودند. این کارخانه که از فناوری های مختلفی برای اندازه‌گیری سطح در مخازن یکسان استفاده می‌کرد و مبالغ زیادی برای تعویض‌های مکرر تجهیزات هزینه می‌کرد، اطلاعاتی از فرآیند خود با تیم ما به اشتراک گذاشت که به شرح زیر است:

  • تعداد بالای مخازن ذخیره‌سازی
  • مخازن عمودی و دربسته هستند
  • قصد داشتند از یک راه‌حل برای تمامی مخازن یکسان استفاده کنند (استفاده از یک نوع سنسور و همگی از یک تولیدکننده)
  • نیاز به دقت بالا در اندازه‌گیری سطح جهت کنترل دقیق زمان همزدن، جلوگیری از عملکرد خشک پمپ و سرریز شدن سیال
  • یک راه حل قابل اعتماد، حتی برای مواقعی که خطایی بروز دهد.
  • نیاز به حفظ کیفیت محصول موجود در مخزن
  • شیر در دمای پایین وارد مخزن می‌شد پس زمان همزدن باید به دقت کنترل می‌شد که شیر، به شیر و خامه تبدیل نشود.

تیم مهندسین فنی ما این اطلاعات را درک، سپس راه‌حل پیشنهادی خود را متناسب با الزامات فرآیند، پیشنهاد کردند.

راه‌حل ما

ما متوجه شدیم که کلید پرداختن به این چالش در یافتن یک راه‌حل اندازه‌گیری دقیق و مطمئن است که بتواند با تمامی الزامات نامبرده در بالا، سازگار شود. به همین خاطر، ما استفاده از یک “سنسور فشار دیافراگمی” را به عنوان راه حل مناسب برای نیازهای آنها توصیه کردیم.

اصلی ترین دلیل استفاده از سنسور فشار دیافراگمی – و نه استفاده از ترانسمیتر های فشار قلمی (سوزنی)، اختلاف فشار یا دیگر راه‌حل ها – این بود که سنسورهای فشار دیافراگمی به گونه‌ای طراحی می‌شوندکه دیافراگم (غشای) آن ها با سطح سنسور، همسطح است و هر گونه شکاف یا حفره‌ای را که در آن شیر یا مواد دیگر تجمع می یابند را از بین می‌برد. این فناوری، خطر آلودگی را به حداقل رسانده و تمیز کردن کامل سنسور را آسان‌تر می‌کند.

پس از انتخاب صحیح نوع فناوری، نوبت به سفارشی سازی فناوری رسید تا آن را برای مخازن ذخیره‌سازی شیر مناسب کنیم. مایع پرکننده پشت دیافراگم سنسور باید غیرسمی، بهداشتی و سازگار با سیال فرآیند باشد تا در صورت پارگی دیافراگم، سبب آلودگی محصول درون مخزن نشود. استفاده از متریال مناسب برای دیافراگم و اورینگ نیز در کنار انتخاب دقت بالا برای ترانسمیتر، یک اندازه‌گیری ایمن و بی‌دردسر را برای این کارخانه رقم زد. فراموش نکنید که دماتی عملیاتی ترانسمیتر فشار به نوع مایع پرکننده پشت دیافراگم قرار دارد پس باید مایعی برای پشت دیافراگم انتخاب می‌شد که می‌توانست در محدوده دمایی وسیع، عملکرد قابل قبولی ارائه دهد.

محصولات پیشنهادی

ترانسمیتر فشار دیافراگمی pt210as/ah از برند ziasiot

ترانسمیترهای فشار دیافراگم تخت سری PT210AS/AH به‌طور دقیق برای اندازه‌گیری فشار سیالات ویسکوز، چسبناک، رسوب شونده، دارای ذرات معلق، آلوده یا چسبنده طراحی شده‌اند. سنسور های فشار دیافراگمی PT210AS/AH ساخته شده از فناوری استرین گیج و ساختار فولاد ضد زنگ، مطمئن و پایدار در فرآیندهای فشار بالا عمل می‌کنند. این ترانسمیتر فشار دیافراگمی یک گزینه مناسب برای اندازه‌گیری فشار در کاربرد فشار و دما بالای تفکیک‌کننده نفت می‌باشد.

سنسور فشار دیافراگمی PT216AS/AH/AM از برند ZIASIOT

سنسور های فشار دیافراگمی سری PT216AS/AH/AM برای اندازه‌گیری فشار سیالات ویسکوز، چسبناک، رسوب شونده، دارای ذرات معلق، آلوده یا چسبنده طراحی شده‌اند و دقت و قابلیت اطمینان بالایی دارند. این ترانسمیتر‌ها که از فناوری دیفیوز سیلیکون و دیافراگم فولاد ضد زنگ 316L ساخته شده‌اند، از نوع طراحی فلاش دیافراگم (بدون حفره) استفاده می‌کنند و خوانش دقیق را در محدوده وسیعی تضمین می‌نمایند. سنسور فشار دیافراگمی سری PT216AS/AH/AM می‌تواند به ۹ کولینگ فن مجهز شود تا فشار سیالات دما بالا (تا ۲۵۰ درجه) را تحمل نماید.

سنسور فشار دیافراگمی کلمپ SA-11 از برند wika

ترانسمیتر فشار ویکا مدل SA-11 برای نیازهای صنایع غذایی و آشامیدنی، دارویی و بیوتکنولوژی طراحی شده‌است. این تجهیز به ویژه برای شرایط خاص فرآیندهای تمیز کردن مانند CIP/SIP، پایداری شیمیایی در برابر مایعات تمیزکننده و دماهای بالا را دارا می‌باشد. فلاش دیافراگم مستقیما به اتصال فرآیند، جوش داده شده‌است. این کار یک اتصال بدون شکاف بین اتصال مکانیکی و حسگر اندازه‌گیری فشار را تضمین می‌کند، پس سیلینگ (آب‌بندی) اضافی مورد نیاز نیست.
اتصالات فرآیندی آسپتیک مانند کلمپ، رزوه‌ای، ®VARINLINE و ®NEUMO نیز قابل سفارشی سازی هستند. همچنین مدل SA-11 مطابق با استاندارد بهداشتی 3-A و دارای گواهی EHEDG ساخته شده است.

سنسور فشار دیافراگمی S-11 از برند WIKA

ترانسمیتر فشار مدل S-11 با دیافراگم فلاش به‌طور خاص برای اندازه‌گیری سیال‌های چسبناک، خمیری، چسبنده، متبلور، پر از ذرات معلق و آلوده طراحی شده‌است که پورت فشار اتصالات مکانیکی معمولی را مسدود می‌کند. از طریق طراحی بهینه آن، اتصال فرآیند فلاش، قابلیت تمیز شدن را با دیافراگم در تماس با سیال در فرآیند فراهم می‌کند. بنابراین، اندازه‌گیری فشار با تعمیر و نگهداری کم و بدون مشکل در کاربردهای حیاتی با سیال‌هایی که به‌طور مکرر تغییر می‌کنند نیز تضمین می‌شود. دقت بالا، طراحی مستحکم، کیفیت کار بالا و انعطاف‌پذیری بالا از ویژگی‌های کلیدی مدل S-11 برند ویکا است.

به بالا بروید