دلیل تغییر خروجی در سنسورهای فشار مذاب پرشده از روغن

سنسور فشار مذاب پر از روغن

یک سنسور پر از روغن دارای مزیت غیر سمی بودن است و بنابراین برای بسیاری از کاربردهای غذایی، پزشکی یا سایر کاربردهای حیاتی سازگار است. یک نقطه ضعف سیستم پر از روغن این است که روغن پرکننده آلی می تواند در طول زمان در دماهای بالا تخریب شود.

در طی چند ماه و به طور مداوم که در دماهای بالاتر از 275 درجه سانتیگراد / 525 درجه فارنهایت کار می کنند، برخی از مولکول های زنجیره بلند روغن ممکن است تخریب شده و مولکول های گاز تولید کنند.

در حین کارکرد مداوم، این گازها به صورت محلول در روغن باقی می مانند و تاثیری بر عملکرد سنسور فشار مذاب ندارند. با این حال، اگر وقتی سنسور به دمای اتاق و فشار صفر برگردانده شود، گاز ممکن است در مدت زمان کوتاهی (چند دقیقه تا چند ساعت) از محلول خارج شود و در یک سیستم بسته حباب یا حباب هایی ایجاد کند.

در دمای اتاق غیر عملیاتی و فشار صفر، گاز، فشار اضافی کوچکی در حدود 50-100psi وارد می‌کند و منجر به افزایش ظاهری در خروجی صفر می‌شود. خطای انحراف گاز نشان دهنده اثر درصدی بالاتر در سیستم های محدوده فشار پایین تر در مقابل فشار بالاتر است.

مقدار واقعی به درصد روغنی که ممکن است در طول زمان در دما تجزیه شده باشد بستگی دارد. هنگامی که سنسور با افزایش فشار و دما به کار باز می گردد، حباب(های) گاز به محلول برمی گردد. آزمایش نشان داده است که گاز معمولاً در دمای بیش از 100 درجه سانتیگراد / 212 درجه فارنهایت دوباره جذب می شود.

با بازجذب گاز، سنسور فشار واقعی را با دقت مشخص می‌خواند. هنگامی که سنسور نصب می شود و به دمای عملیاتی می رسد و قبل از اعمال فشار، می توان آن را بدون هیچ تاثیری بر دقت کالیبراسیون دوباره صفر کرد.

تنظیم صفر توصیه شده

قبل از انجام تنظیم صفر، توصیه می شود که سیستم نصب شود و تجهیزات به دمای بیش از 100 درجه سانتیگراد، در فشار صفر یا نزدیک به صفر برسد. این کار اجازه می دهد تا هر گازی در روغن جذب شود و اثرات جبرانی را از بین ببرد.

اگر تنظیم صفر در دمای کمتر از 100 درجه سانتیگراد انجام شود (به عنوان مثال، درگاه تست کالیبراسیون روی میز)، به طور خلاصه فشار را تا 150psi/10bar > فشار دهید، سپس قبل از انجام تنظیم صفر، سیستم را کم فشار کنید.

تحت فشار قرار دادن و به دنبال آن کاهش فشار به طور موقت اجازه می دهد تا هر گازی در روغن جذب شود و اثرات جبرانی را از بین ببرد. بررسی کنید که مقدار صفر خروجی با اعمال مجدد فشار تا >150psi/10bar و سپس کاهش فشار تکرار شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا