سپراتور

اندازه‌گیری فشار در یک سپراتور (جداکننده) | Separator

چالش

بعد از اینکه شیر خام تحت حرارت قرار گرفت، در سپراتور (جدا کننده) تمیز و به خامه و شیر بدون چربی تقسیم می‌شود. شیر خام و خامه مجدداً در مخلوط هایی که به محتوای چربی مورد نظر بستگی دارد، با هم ترکیب می‌شوند. یکی از چالش‌های مهم در زمینه اندازه‌گیری فشار در جداکننده، ماهیت دینامیکی خود فرآیند است. جداسازی شیر خام به خامه و شیر بدون چربی شامل نرخ فلو، چگالی و ویسکوزیته متفاوت است. مهندسان با وظیفه پیچیده انطباق دقیق و سریع با این شرایط در حال تغییر روبرو هستند: زیرا هرگونه تأخیر یا محاسبه اشتباه در اندازه‌گیری فشار می‌تواند بر کیفیت محصول، راندمان تولید و پایبندی به استانداردها تأثیر بگذارد. دستیابی به کنترل دقیق و در زمان واقعی در این محیط چالش برانگیز، در عین حال اطمینان از استانداردسازی ثابت، یک چالش فنی است که نیازمند راه حل های قابل اعتماد است.

اندازه گیری فشار و سطح شیر و خامه در سپراتور
فرآیند اندازه‌گیری فشار در ورودی و خروجی سپراتور

اطلاعات فرآیند

محل اندازه‌گیری

خطوط انتقال، سپراتور

محدوده فشار فرآیند

۰ تا ۲+ بار

سیال

شیر خام، خامه، شیر بدون چربی

محدوده دمای فرآیند

۵۰+ تا ۶۰+ درجه سانتی گراد

چالش های فرآيند

تمیزکاری سخت، تشکیل کف هنگام تخلیه ذرات جامد

کاربرد ترانسمیتر فشار در اندازه گیری فشار و سطح در سپراتور

راه‌حل مناسب

در زمینه کاربرد سپراتور در جداسازی شیرخام که در آن اندازه‌گیری دقیق فشار بسیار مهم است، راه حل پیشنهادی ما برای حل این چالش استفاده از “ترانسمیتر های فشار” متناسب و سازگار با شرایط فرآیند است. برای اطمینان از عرضه مداوم شیر خام به سپراتور، فشار در خط عرضه شیر خام (لاین ورودی) کنترل می‌شود. همچنین، فشار در لاین های خروجی شیر بدون چربی و خامه نیز برای اطمینان از یکنواختی و استاندارد بودن تنظیم می‌شود.

روش مطمئن
مقرون به صرفه
نصب و پیکربندی آسان

پیشنهاد ما، ترانسمیتر فشار هایی هستند که برای شرایط خاص صنایع لبنی طراحی شده اند و راه حلی مطمئن و بهداشتی (Hygienic) ارائه می‌دهند. طراحی بهداشتی آنها باید مطابق با استانداردهای 3A/EHEDG، متریال تایید شده طبق EC 1935/2004 و مقررات FDA، یکپارچگی محیط پردازش شیر را تضمین می‌کنند. علاوه بر این، ترانسمیترهای فشار بهداشتی به دلیل کاهش (یا حذف کامل) زمان تمیز کردن و نظافت به دلیل طراحی هایجنیک خود، مقرون به صرفه نیز هستند. با ترکیب این ترانسمیتر‌های فشار، مهندسان می‌توانند به طور موثر چالش حفظ فشار در کاربرد سپراتور شیر را برطرف کرده و در نتیجه کیفیت محصول، کارایی و انطباق با استانداردهای صنعت را افزایش دهند.

متریال های سازگار با شیر خام

هنگامی که نوبت به انتخاب بهترین آلیاژهای متریال وتد پارت ترانسمیتر فشار (قسمت هایی که با سیال در تماس هستند) در فرآیند جداسازی شیر خام برسد، بهترین آلیاژ ها:

  • Stainless Steel 316L
  • Stainless Steel 316
  • Stainless Steel 304

هستند. بهترین فناوری حسگر فشار (شامل مایع پرکننده) برای ترانسمیتر های فشار نیز به شرح زیر می‌باشند:

  • Fluid Free / Without Fluid
  • FDA-approved Oil

محصولات پیشنهادی

ترانسمیتر فشار دیافراگمی pt210as/ah از برند ziasiot

ترانسمیترهای فشار دیافراگم تخت سری PT210AS/AH به‌طور دقیق برای اندازه‌گیری فشار سیالات ویسکوز، چسبناک، رسوب شونده، دارای ذرات معلق، آلوده یا چسبنده طراحی شده‌اند. سنسور های فشار دیافراگمی PT210AS/AH ساخته شده از فناوری استرین گیج و ساختار فولاد ضد زنگ، مطمئن و پایدار در فرآیندهای فشار بالا عمل می‌کنند. این ترانسمیتر فشار دیافراگمی یک گزینه مناسب برای اندازه‌گیری فشار در کاربرد فشار و دما بالای تفکیک‌کننده نفت می‌باشد.

سنسور فشار دیافراگمی PT216AS/AH/AM از برند ZIASIOT

سنسور های فشار دیافراگمی سری PT216AS/AH/AM برای اندازه‌گیری فشار سیالات ویسکوز، چسبناک، رسوب شونده، دارای ذرات معلق، آلوده یا چسبنده طراحی شده‌اند و دقت و قابلیت اطمینان بالایی دارند. این ترانسمیتر‌ها که از فناوری دیفیوز سیلیکون و دیافراگم فولاد ضد زنگ 316L ساخته شده‌اند، از نوع طراحی فلاش دیافراگم (بدون حفره) استفاده می‌کنند و خوانش دقیق را در محدوده وسیعی تضمین می‌نمایند. سنسور فشار دیافراگمی سری PT216AS/AH/AM می‌تواند به ۹ کولینگ فن مجهز شود تا فشار سیالات دما بالا (تا ۲۵۰ درجه) را تحمل نماید.

سنسور فشار دیافراگمی کلمپ SA-11 از برند wika

ترانسمیتر فشار ویکا مدل SA-11 برای نیازهای صنایع غذایی و آشامیدنی، دارویی و بیوتکنولوژی طراحی شده‌است. این تجهیز به ویژه برای شرایط خاص فرآیندهای تمیز کردن مانند CIP/SIP، پایداری شیمیایی در برابر مایعات تمیزکننده و دماهای بالا را دارا می‌باشد. فلاش دیافراگم مستقیما به اتصال فرآیند، جوش داده شده‌است. این کار یک اتصال بدون شکاف بین اتصال مکانیکی و حسگر اندازه‌گیری فشار را تضمین می‌کند، پس سیلینگ (آب‌بندی) اضافی مورد نیاز نیست.
اتصالات فرآیندی آسپتیک مانند کلمپ، رزوه‌ای، ®VARINLINE و ®NEUMO نیز قابل سفارشی سازی هستند. همچنین مدل SA-11 مطابق با استاندارد بهداشتی 3-A و دارای گواهی EHEDG ساخته شده است.

سنسور فشار دیافراگمی S-11 از برند WIKA

ترانسمیتر فشار مدل S-11 با دیافراگم فلاش به‌طور خاص برای اندازه‌گیری سیال‌های چسبناک، خمیری، چسبنده، متبلور، پر از ذرات معلق و آلوده طراحی شده‌است که پورت فشار اتصالات مکانیکی معمولی را مسدود می‌کند. از طریق طراحی بهینه آن، اتصال فرآیند فلاش، قابلیت تمیز شدن را با دیافراگم در تماس با سیال در فرآیند فراهم می‌کند. بنابراین، اندازه‌گیری فشار با تعمیر و نگهداری کم و بدون مشکل در کاربردهای حیاتی با سیال‌هایی که به‌طور مکرر تغییر می‌کنند نیز تضمین می‌شود. دقت بالا، طراحی مستحکم، کیفیت کار بالا و انعطاف‌پذیری بالا از ویژگی‌های کلیدی مدل S-11 برند ویکا است.

به بالا بروید