مخزن نگهداری مایه پنیر

اندازه‌گیری سطح (سطح سنجی) در مخزن نگهداری مایه پنیر | Rennet Storage Container

چالش

مایه پنیر برای انعقاد شیر هنگام تهیه پنیر لازم است. مایه پنیر در یک مخزن ذخیره‌سازی نگهداری می‌شود تا در صورت نیاز، در ظرف پنیر قرار گیرد. در زمینه حفظ شرایط آسپتیک (گندزدایی) و کنترل دقیق دما برای ذخیره‌سازی مایه پنیر و اندازه‌گیری در تولید پنیر، مهندسان اغلب با چالش دستیابی به اندازه‌گیری‌های ثابت و دقیق سطح دست و پنجه نرم می‌کنند. اتصالات فرآیند آسپتیک که برای بهداشت ضروری هستند، اطمینان از اینکه نوسانات دمایی فرآیند به حداقل برسد، به پیچیدگی شرایط می افزایند. مهندسان باید سیستم‌هایی طراحی کنند که نه تنها استانداردهای بهداشتی را دقیقاً رعایت کنند، بلکه اندازه‌گیری‌های دقیق و منسجمی را از سطح، در دما های مختلف ارائه دهند.

اندازه گیری سطح مایه پنیر در مخزن ذخیره سازی
فرآیند ذخیره‌سازی مایه پنیر در مخزن نگهداری

اطلاعات فرآیند

محل اندازه‌گیری

مخزن

محدوده فشار فرآیند

۰ تا ۲.۵+ بار

سیال

مایه پنیر

محدوده دمای فرآیند

۲۰+ تا ۹۵+ درجه سانتی گراد

چالش های فرآيند

اتصالات فرآیند آسپتیک، نوسانات دما

کاربرد سنسور فشار دیافراگمی در اندازه گیری سطح مایه پنیر در مخزن

راه‌حل مناسب

برای رسیدگی به چالش‌های خاص ارائه شده در این فرآیند، مهندسان می‌توانند از راه‌حلی بهره ببرند که شرایط آسپتیک و نوسانات دمایی ذخیره‌سازی مایه پنیر و اندازه‌گیری برای تولید پنیر را برآورده می‌کند. راه حل ما برای این کاربرد، استفاده از “سنسور فشار دیافراگمی” برای اندازه‌گیری فشار مایه پنیر درون مخزن است. سنسور فشار دیافراگمی در پایین‌ترین نقطه مخزن متصل و اطلاعات دقیقی را از فشار فرآیند به سیستم مانیتورینگ و کنترل ارسال می‌کند. این سنسور باید بتواند تا فشار ۲.۵ بار و نوسانات دمایی بین ۲۰ تا ۹۵ درجه سانتی گراد را تحمل کند و اتصال مکانیکی آن بهداشتی (فلاش دیافراگم، کلمپ، تری کلمپ و …) باشد.

روش مطمئن
مقرون به صرفه
نصب و پیکربندی آسان

برای حفظ بهداشت، طراحی بهداشتی تایید شده (3A/EHEDG) مطابق با EC 1935/2004 و استانداردهای FDA ضروری خواهد بود. این طراحی تضمین می‌کند که متریال مورد استفاده در سنسور فشار با مایه پنیر سازگاری کامل دارد. از طرفی، مایع پرکننده پشت دیافراگم سنسور نیز غیرسمی و بهداشتی بوده که در صورت بروز خطا و نفوذ به محصول موجود در مخزن، آسیبی به مایه پنیر وارد نمی‌کند. بدین ترتیب سنسور فشار دیافراگمی مورد استفاده در فرآیند با مقررات لازم، مطابقت دارد و آن را برای استفاده با محصولات غذایی مانند مایه پنیر مناسب می‌کند.

متریال های سازگار با مایه پنیر

هنگامی که نوبت به انتخاب بهترین آلیاژهای متریال قطعات خیس شده سنسور فشار دیافراگمی (قسمت هایی که با سیال در تماس هستند) در ذخیره‌سازی مایه پنیر در مخزن برسد، بهترین آلیاژ ها:

  • Stainless Steel 316L
  • Stainless Steel 316
  • Stainless Steel 304

هستند. بهترین فناوری حسگر فشار (شامل مایع پرکننده) برای سنسور فشار دیافراگمی نیز به شرح زیر می‌باشند:

  • Fluid Free / Without Fluid
  • FDA-approved Oil

محصولات پیشنهادی

سنسور فشار دیافراگمی PT216AS/AH/AM از برند ZIASIOT

سنسور های فشار دیافراگمی سری PT216AS/AH/AM برای اندازه‌گیری فشار سیالات ویسکوز، چسبناک، رسوب شونده، دارای ذرات معلق، آلوده یا چسبنده طراحی شده‌اند و دقت و قابلیت اطمینان بالایی دارند. این ترانسمیتر‌ها که از فناوری دیفیوز سیلیکون و دیافراگم فولاد ضد زنگ 316L ساخته شده‌اند، از نوع طراحی فلاش دیافراگم (بدون حفره) استفاده می‌کنند و خوانش دقیق را در محدوده وسیعی تضمین می‌نمایند. سنسور فشار دیافراگمی سری PT216AS/AH/AM می‌تواند به ۹ کولینگ فن مجهز شود تا فشار سیالات دما بالا (تا ۲۵۰ درجه) را تحمل نماید.

سنسور فشار دیافراگمی کلمپ SA-11 از برند wika

ترانسمیتر فشار ویکا مدل SA-11 برای نیازهای صنایع غذایی و آشامیدنی، دارویی و بیوتکنولوژی طراحی شده‌است. این تجهیز به ویژه برای شرایط خاص فرآیندهای تمیز کردن مانند CIP/SIP، پایداری شیمیایی در برابر مایعات تمیزکننده و دماهای بالا را دارا می‌باشد. فلاش دیافراگم مستقیما به اتصال فرآیند، جوش داده شده‌است. این کار یک اتصال بدون شکاف بین اتصال مکانیکی و حسگر اندازه‌گیری فشار را تضمین می‌کند، پس سیلینگ (آب‌بندی) اضافی مورد نیاز نیست.
اتصالات فرآیندی آسپتیک مانند کلمپ، رزوه‌ای، ®VARINLINE و ®NEUMO نیز قابل سفارشی سازی هستند. همچنین مدل SA-11 مطابق با استاندارد بهداشتی 3-A و دارای گواهی EHEDG ساخته شده است.

سنسور فشار دیافراگمی S-11 از برند WIKA

ترانسمیتر فشار مدل S-11 با دیافراگم فلاش به‌طور خاص برای اندازه‌گیری سیال‌های چسبناک، خمیری، چسبنده، متبلور، پر از ذرات معلق و آلوده طراحی شده‌است که پورت فشار اتصالات مکانیکی معمولی را مسدود می‌کند. از طریق طراحی بهینه آن، اتصال فرآیند فلاش، قابلیت تمیز شدن را با دیافراگم در تماس با سیال در فرآیند فراهم می‌کند. بنابراین، اندازه‌گیری فشار با تعمیر و نگهداری کم و بدون مشکل در کاربردهای حیاتی با سیال‌هایی که به‌طور مکرر تغییر می‌کنند نیز تضمین می‌شود. دقت بالا، طراحی مستحکم، کیفیت کار بالا و انعطاف‌پذیری بالا از ویژگی‌های کلیدی مدل S-11 برند ویکا است.

به بالا بروید