مخزن نگهداری برای مواد غذایی مایع
اندازهگیری سطح در مخازن نگهداری مواد غذایی مایع | Storage Tanks
چالش
در صنایع غذایی، مواد مایع مانند گلوکز، آب میوه یا شربت باید همیشه در انبار نگهداری شوند. برای آماده سازی آنها برای فرآیند تولید، برخی از مایعات باید یا از قبل خنک شوند یا از قبل گرم شوند، در حالی که هنوز در مخازن نگه داری هستند. این کار با استفاده از یک محفظه که دیواره آن پر از آب است، انجام میشود که میتواند سرد یا گرم شود. یکی از چالشهای فنی مهندسین در حفظ کیفیت و کارایی ذخیرهسازی مواد غذایی مایع، مدیریت اندازهگیری سطح با تغییر سیالات و الزامات فرآیندهای CIP/SIP (تمیز کردن در محل/ استریل کردن در محل) است. روشهای تمیز کردن مداوم مورد نیاز برای بهداشت و ایمنی میتواند تغییرپذیری در اینگونه مایعات ایجاد کند و بر دقت اندازهگیریها نیز تأثیر بگذارد. برای اطمینان از تولید بدون وقفه، “اندازهگیری سطح قابل اعتماد” ضروری است.

اطلاعات فرآیند
محل اندازهگیری
مخزن
محدوده فشار فرآیند
۰ تا ۱+ بار
سیال
مایعات
محدوده دمای فرآیند
۳+ تا ۳۵+ درجه سانتی گراد
چالش های فرآيند
سیالات متغیر، فرآیند های CIP/SIP

راهحل مناسب
برای رسیدگی به چالشهای حفظ اندازهگیریهای دقیق سطح در یک فرآیند پویا که در آن مواد غذایی مایع با خواص متفاوت ذخیره و نگهداری میشوند و همچنین، وجود فرآیند های تمیزکاری CIP/SIP، مهندسان میتوانند از استفاده از یک راهحل قابل اعتماد یعنی “ترانسمیتر فشار دیافراگمی” بهره ببرند. این ترانسمیتر های فشار دیافراگمی باید دارای قابلیت عملکرد در دماهای بین ۳+ تا ۳۵+ درجه سانتیگراد و فشار فرآیند از ۰ تا ۱+ بار باشند که آنها را برای شرایطی که معمولاً در صنایع غذایی با آن مواجه میشوند مناسب میکند.
علاوه بر این، این ترانسمیترهای فشار دیافراگمی باید از متریالی ساخته شده باشند که با مقررات FDA و EC 1935/2004 مطابقت دارند و بالاترین استانداردهای ایمنی و کیفیت را تضمین میکنند. همچنین، توصیه میکنیم از ترانسمیتر های فشاری استفاده کنید که دارای فناوری خشک (Fluid free) هستند یا مایع پرکننده آنها، دارای تاییدیه FDA باشد. استفاده از این ترانسمیترهای فشار، اندازهگیری سطح قابل اعتماد و دقیق را به همراه تولید مداوم و بدون وقفه، تضمین مینماید و در نهایت، کارایی و ایمنی فرآیند ذخیرهسازی و نگهداری مواد غذایی مایع را بهبود می بخشد.
محصولات پیشنهادی

سنسور های فشار دیافراگمی سری PT216AS/AH/AM برای اندازهگیری فشار سیالات ویسکوز، چسبناک، رسوب شونده، دارای ذرات معلق، آلوده یا چسبنده طراحی شدهاند و دقت و قابلیت اطمینان بالایی دارند. این ترانسمیترها که از فناوری دیفیوز سیلیکون و دیافراگم فولاد ضد زنگ 316L ساخته شدهاند، از نوع طراحی فلاش دیافراگم (بدون حفره) استفاده میکنند و خوانش دقیق را در محدوده وسیعی تضمین مینمایند. سنسور فشار دیافراگمی سری PT216AS/AH/AM میتواند به ۹ کولینگ فن مجهز شود تا فشار سیالات دما بالا (تا ۲۵۰ درجه) را تحمل نماید.
- قابلیت تجهیز شدن به ۹ کولینگ فن – تحمل دمای سیال تا ۲۵۰ درجه
- نصب بهصورت فلاش دیافراگم
- گزینه های مختلف قابل سفارش برای اتصال مکانیکی
- متریال وتدپارت از فولاد ضد زنگ 316L
- مدل ضد انفجار (Ex) با درجه حفاظت Intrinsically Safe
- محدوده اندازهگیری فشار: ۰ – ۱- تا ۴۰۰ – ۰ بار
- خروجی: ۲۰-۴ میلی آمپر، ۵-۰ ولت، ۱۰-۰ ولت
- دقت (FS%): ±۰.۲۵, ±۰.۵
- اتصال مکانیکی: G1″, G3/4″, G1/2″, M20x1.5, Clamp, Varivent®, Dairy Pipe, Flange, DRD
- جنس اتصال مکانیکی: SS316L, SS304

ترانسمیتر فشار مدل S-11 با دیافراگم فلاش بهطور خاص برای اندازهگیری سیالهای چسبناک، خمیری، چسبنده، متبلور، پر از ذرات معلق و آلوده طراحی شدهاست که پورت فشار اتصالات مکانیکی معمولی را مسدود میکند. از طریق طراحی بهینه آن، اتصال فرآیند فلاش، قابلیت تمیز شدن را با دیافراگم در تماس با سیال در فرآیند فراهم میکند. بنابراین، اندازهگیری فشار با تعمیر و نگهداری کم و بدون مشکل در کاربردهای حیاتی با سیالهایی که بهطور مکرر تغییر میکنند نیز تضمین میشود. دقت بالا، طراحی مستحکم، کیفیت کار بالا و انعطافپذیری بالا از ویژگیهای کلیدی مدل S-11 برند ویکا است.
- اتصالات فرآیند جوشی – آببندی قابل اعتماد
- زمان پاسخگویی پایین
- متریال وتدپارت از فولاد ضد زنگ
- دارای مایع پرکننده سازگار با صنایع غذایی و بهداشتی – دارای تاییدیه FDA
- قابلیت سفارشی سازی انواع سیل های آببندی
- محدوده اندازهگیری فشار: از ۰ – ۶۰۰- میلیبار تا ۲۴ – ۱- بار، ۱۰۰ – ۰ میلیبار تا ۶۰۰ – ۰ بار
- خروجی: ۲۰ – ۴ میلی آمپر، ۲۰ – ۰ میلی آمپر، ۵ – ۰ ولت، ۱۰ – ۰ ولت
- اتصال مکانیکی: G 1 ,G 1/2
- جنس اتصال مکانیکی: فولاد ضد زنگ (316L)، فولاد ضد زنگ ۱.۴۵۷۱ (316Ti)