مخزن نگهداری برای مواد غذایی مایع

اندازه‌گیری سطح در مخازن نگهداری مواد غذایی مایع | Storage Tanks

چالش

در صنایع غذایی، مواد مایع مانند گلوکز، آب میوه یا شربت باید همیشه در انبار نگهداری شوند. برای آماده سازی آنها برای فرآیند تولید، برخی از مایعات باید یا از قبل خنک شوند یا از قبل گرم شوند، در حالی که هنوز در مخازن نگه داری هستند. این کار با استفاده از یک محفظه که دیواره آن پر از آب است، انجام می‌شود که می‌تواند سرد یا گرم شود. یکی از چالش‌های فنی مهندسین در حفظ کیفیت و کارایی ذخیره‌سازی مواد غذایی مایع، مدیریت اندازه‌گیری سطح با تغییر سیالات و الزامات فرآیندهای CIP/SIP (تمیز کردن در محل/ استریل کردن در محل) است. روش‌های تمیز کردن مداوم مورد نیاز برای بهداشت و ایمنی می‌تواند تغییرپذیری در اینگونه مایعات ایجاد کند و بر دقت اندازه‌گیری‌ها نیز تأثیر بگذارد. برای اطمینان از تولید بدون وقفه، “اندازه‌گیری سطح قابل اعتماد” ضروری است.

اندازه گیری سطح مخزن توسط ترانسمیتر فشار دیافراگمی
فرآیند ذخیره‌سازی و نگهداری مواد غذایی مایع در مخازن

اطلاعات فرآیند

محل اندازه‌گیری

مخزن

محدوده فشار فرآیند

۰ تا ۱+ بار

سیال

مایعات

محدوده دمای فرآیند

۳+ تا ۳۵+ درجه سانتی گراد

چالش های فرآيند

سیالات متغیر، فرآیند های CIP/SIP

مخزن ذخیره سازی

راه‌حل مناسب

برای رسیدگی به چالش‌های حفظ اندازه‌گیری‌های دقیق سطح در یک فرآیند پویا که در آن مواد غذایی مایع با خواص متفاوت ذخیره و نگه‌داری می‌شوند و همچنین، وجود فرآیند های تمیزکاری CIP/SIP، مهندسان می‌توانند از استفاده از یک راه‌حل قابل اعتماد یعنی “ترانسمیتر فشار دیافراگمی” بهره ببرند. این ترانسمیتر های فشار دیافراگمی باید دارای قابلیت عملکرد در دماهای بین ۳+ تا ۳۵+ درجه سانتی‌گراد و فشار فرآیند از ۰ تا ۱+ بار باشند که آنها را برای شرایطی که معمولاً در صنایع غذایی با آن مواجه می‌شوند مناسب می‌کند.

روش مطمئن
مقرون به صرفه
نصب و پیکربندی آسان

علاوه بر این، این ترانسمیترهای فشار دیافراگمی باید از متریالی ساخته شده باشند که با مقررات FDA و EC 1935/2004 مطابقت دارند و بالاترین استانداردهای ایمنی و کیفیت را تضمین می‌کنند. همچنین، توصیه می‌کنیم از ترانسمیتر های فشاری استفاده کنید که دارای فناوری خشک (Fluid free) هستند یا مایع پرکننده آنها، دارای تاییدیه FDA باشد. استفاده از این ترانسمیترهای فشار، اندازه‌گیری سطح قابل اعتماد و دقیق را به همراه تولید مداوم و بدون وقفه، تضمین می‌نماید و در نهایت، کارایی و ایمنی فرآیند ذخیره‌سازی و نگه‌داری مواد غذایی مایع را بهبود می بخشد.

محصولات پیشنهادی

سنسور فشار دیافراگمی PT216AS/AH/AM از برند ZIASIOT

سنسور های فشار دیافراگمی سری PT216AS/AH/AM برای اندازه‌گیری فشار سیالات ویسکوز، چسبناک، رسوب شونده، دارای ذرات معلق، آلوده یا چسبنده طراحی شده‌اند و دقت و قابلیت اطمینان بالایی دارند. این ترانسمیتر‌ها که از فناوری دیفیوز سیلیکون و دیافراگم فولاد ضد زنگ 316L ساخته شده‌اند، از نوع طراحی فلاش دیافراگم (بدون حفره) استفاده می‌کنند و خوانش دقیق را در محدوده وسیعی تضمین می‌نمایند. سنسور فشار دیافراگمی سری PT216AS/AH/AM می‌تواند به ۹ کولینگ فن مجهز شود تا فشار سیالات دما بالا (تا ۲۵۰ درجه) را تحمل نماید.

سنسور فشار دیافراگمی S-11 از برند WIKA

ترانسمیتر فشار مدل S-11 با دیافراگم فلاش به‌طور خاص برای اندازه‌گیری سیال‌های چسبناک، خمیری، چسبنده، متبلور، پر از ذرات معلق و آلوده طراحی شده‌است که پورت فشار اتصالات مکانیکی معمولی را مسدود می‌کند. از طریق طراحی بهینه آن، اتصال فرآیند فلاش، قابلیت تمیز شدن را با دیافراگم در تماس با سیال در فرآیند فراهم می‌کند. بنابراین، اندازه‌گیری فشار با تعمیر و نگهداری کم و بدون مشکل در کاربردهای حیاتی با سیال‌هایی که به‌طور مکرر تغییر می‌کنند نیز تضمین می‌شود. دقت بالا، طراحی مستحکم، کیفیت کار بالا و انعطاف‌پذیری بالا از ویژگی‌های کلیدی مدل S-11 برند ویکا است.

به بالا بروید